logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Кметът на Видин иска да заглуши гласа на видинчани!

Кметът на Видин отново иска да набута в миша душка протестиращите видинчани, за да заглуши справедливите им искания. След като веднъж вече пожела да изпрати протеста на пропадналото бившо видинско летище, то за 3 февруари Ценков издаде заповед за протеста, не както бе заявен, а го отклонява в локалното платно пред Химията. И съветва протестиращите да спрат встрани в локалното и да си протестират там. Само дето не им изпрати арменския поп.
Защо преди седмица маршрутът беше допустим, а днес не е? Има ли законови основания кметът да не одобри обявения маршрут? И кога се е объркал – сега или миналата събота?
Г-н Кмет, ние не протестираме за възобновяване на химическите заводи, които некадърници унищожиха, нито пък миналата седмица излязохме на протест с искане за въздушен коридор, за да ни пращате на летището край Иново.
Ние, видинчани, искаме път – магистрала Видин-София, и мястото, където искаме да заявим това е именно на пътя, в границите на населеното място. Там, където Е-79 се влива в околовръстния път на Видин!

Сподели в социалните мрежи