logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Видински ученик е класиран за националния кръг по математика

Най-добрият видински математик – Деян Емилов от 11 (в) клас на Природо-математическата гимназия „Екзарх Антим I“, ще участва в националния кръг на олимпиадата по математика, след арбитраж от националната комисия, похвалиха се от гимназията.
Само 19 са допуснатите ученици от страната при единадесетокласниците – 14 от София, 3 от Бургас, един от Плевен и Деян Емилов от Видин.
„Браво, Дидо! Страхотно постижение! Поздравления и за г-н Емил Стоянов – класен ръководител и учител по математика на Дидо, доказан професионалист от висока класа. Поздравления и за родителите на нашия талантлив ученик. Радваме се от сърце и желаем успех на националния кръг на олимпиадата по математика“, изразиха радостта си от гимназията.
От училището съобщиха и друга добра новина – учителят Георги Иванов е получил заслужена награда за значим национален принос за утвърждаване на олимпиадата по химия. Отличието е връчено на тържествена церемония на 50-тата юбилейна Национална олимпиада по химия и опазване на околната среда.
Сподели в социалните мрежи