logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Лотарията с касови бележки има 4500 последователи във Фейсбук

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лева – голямата награда във втория сезон на лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 157 млн. лева, съобщиха от офиса на НАП-Видин.
Видинчани са регистрирали 126 хиляди касови бележки за почти 1,3 млн. лева. Средно за шестте месеца от старта на лотарията един участник от Видинска област е регистрирал по 252 касови бележки, което нарежда региона на второ място в страната по този показател.
Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук, където има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители.
Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 30 март. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и две камери. Четвъртата месечна награда, която е 2000 лева, ще бъде изтеглена на 16 април.
В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в Интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.
Сподели в социалните мрежи