logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Доброволци от детско полицейско управление представиха Видин в първото национално състезание

Доброволци от Детското полицейско управление към училище „Св.Св.Кирил и Методий“ в Брегово представиха ОДМВР-Видин в първото национално спортно състезание, съобщиха от пресслужбата на МВР-Видин.
Надпреварата се проведе вчера в националната спортна академия „Васил Левски“ в столицата. Тя премина в три етапа – лична полицейска защита, пътна безопасност и оказване на долекарска помощ на пострадал.
Стоян Йонов, Яница Лалова, Станислав Йорданов и Даяна Йорданова бяха придружавани от училищния си ръководител Наташа Найденова и инспектор от Детска педагогическа стая в РУ-Видин Албена Станиславова. Ръководител на екипа бе главен инспектор Веселина Николова – началник сектор в отдел „Охранителна полиция“ на ОДМВР-Видин.
Децата от Брегово показаха отлични умения и знания в оспорваната надпревара. За успеха си те са възнаградени с грамоти и подаръци.
Двугодишният проект на първите пет Детски полицейски управления от област Видин е на прага на своя финал. През месец май предстои дипломирането на участниците в обучителната програма.

Сподели в социалните мрежи