logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Куп звезди излизат на сцената на Summer Vibes Festival във Видин

След изключително успешното първо издание на младежкия Summer Vibes Festival миналата година, Видин отново ще е домакин и на предстоящото второ. То ще се проведе на 26 и 27 юни край емблематичната крепост „Баба Вида“, съобщават от Община Видин.

Програмата през двата фестивални дни е наситена откъм събития и емоции за малки и големи. От сутрин до вечер ще има танцови работилници и забавни игри с награди.

На 26 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с атрактивните Монти и Петя Алекса, както и с неустоимите близначки и музикални сензации Алекс и Влади. На 27 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от хитовете на Атанас Колев и Боро Първи.

Мисията на Summer Vibes Festival продължава да бъде да измъкне децата от дигиталното пространство, да им покаже един по-здравословен и интересен начин на забавление в реалния свят. Целта е да сe стимулира общуването помежду им на живо, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно и полезно преживяване.

Организатори са  са Event Masters в партньорство с местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, Общинският съвет по наркотични вещества. При провеждането на игрите ще помагат педагози, както и доброволците от лятната програма за доброволчество към Община Видин“.

Сподели в социалните мрежи