logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Росица Кирова: Да обсъдим проблемите и заедно да потърсим решения

Видин е в труден период на непосилно много болни и заразени с Ковид.

Водим тъжна статистика.

В ден като днешния, желанието ми е да запазя здравето и живота на всеки, с когото бих могла да се срещна. Зная, че сега е моментът, в който всеки един може да повлияе на националната политика, като определи хората, които ще представляват региона в Народното събрание. За представителите на коалиция ГЕРБ-СДС в област Видин е изключително важно да стигнем до всеки свой съгражданин.

Да опазим живота и здравето на хората около нас, не означава да се скрием, а да спазваме правила и да постъпваме отговорно. Бих искала всеки в област Видин да направи своя информиран избор.

Осъзнато.

Като водач на отбора на Видин и листа 32, аз искам да чуя въпросите ви, да обсъдим заедно проблемите, предложенията, да помислим за решения.

Балансът между закрилата на здравето и правото на гражданите да определят дневния ред на политиката е важен. Затова предизборната кампанията, която водя ще бъде базирана на срещи при спазване на всички противоепидемични мерки, с малки групи от хора.

Ако искате да поговорим или да обсъдим онова, което ви вълнува в политиката и за бъдещето на региона, ще откликна на всяка ваша покана. Ще се опитам да се срещна с всеки малък колектив, с работниците и служителите от всеки офис, сервиз, ателие, квартално магазинче, малък бизнес или предприятие, с всички, които общуват и работят заедно.

Бих се радвала, ако ме потърсите за среща в настоящата кампания.

Вие каните.

Въпреки пандемията, за мен е важно да чуя гласа на хората, защото те определят посоката, в която представителите на региона в парламента трябва да работят. Но е важно да знаем, че никоя кампания не е над живота и здравето на хората. Затова днес предлагам вие да определите мястото и часа на срещите, а аз ще дойда да поговорим.

Достатъчно е да се свържете с нашия предизборен щаб и Ани на тел. 0898586737.

Бъдете здрави и отговорни!

Сподели в социалните мрежи